Vergaderen in de natuur? Of uw collegas eens op een andere manier leren kennen?

voor bedrijven

Mooie locatie voor bedrijfsfeesten en -bijeenkomsten

U wilt met uw hele bedrijf iets leuks doen? U bent op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Delft? Bij Onder Ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de ideale locatie voor teambuildingsmiddagen, bedrijfsfeesten en sportdagen. Ook voor vergaderingen of andere bijeenkomsten bieden wij ruime mogelijkheden, mits de groep groot genoeg is.

Rustige en mooie locatie in Delft

De omgeving en onze faciliteiten zijn ideaal om in alle rust te kunnen vergaderen, presenteren of op een andere manier samen te zijn. Wij beschikken over moderne presentatiemiddelen en kunnen u na afloop een heerlijke maaltijd voorschotelen. De inwendige mens wordt gedurende uw verblijf natuurlijk centraal gesteld en zal tot in de puntjes verzorgd worden.

Eenvoudig te bereiken en ruim voldoende parkeermogelijkheden

Onder Ons is zeer eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer stopt in de buurt en de afslag van de A4 zit om de hoek. Er zijn bij ons voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Culinaire invulling

Uiteraard is het ook mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst te voorzien van lekkere hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet. Neem een kijkje op de pagina Culinaire invulling.

Bruiloftsfeest

Mooie bruiloftlocatie

Onder Ons is een prachtige trouwlocatie in Delft (westland) voor uw bruiloftsfeest. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid

Feesten & Partijen

Feestje te vieren?

Heeft u reden voor een feestje? Een (kinder)verjaardag, pensionering of jubileum? Bij Onder Ons maken wij er samen met u en uw gasten een fantastisch verzorgd feest van.

Zakelijk

Zakelijke bijeenkomst?

Vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding? In de twee zalen van Onder Ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Culinaire Invulling

Culinaire Invulling

Onder Ons is een prachtige trouwlocatie in Delft (westland) voor uw bruiloftsfeest. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid

Activiteiten

Op zoek naar een activiteitslocatie?

Niets is zo gezellig als samen actief bezig zijn. Onder Ons biedt vele mogelijkheden voor een gezellig actief samenzijn.

Overige mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken

Een voetbalwedstrijd kijken met een groep vrienden? Een volksdansavond? Een kantkloscompetitie? Wat u bedenkt, proberen wij te verzorgen.

Adres: Kerkpolderweg 8, 2625 EB Delft
informatie aanvragen