Vergaderen in de natuur? Of uw collega’s eens op een andere manier leren kennen?

voor bedrijven

Mooie locatie voor bedrijfsfeesten en -bijeenkomsten

U wilt met uw hele bedrijf iets leuks doen? U bent op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Delft? Bij Onder Ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de ideale locatie voor teambuildingsmiddagen, bedrijfsfeesten en sportdagen. Ook voor vergaderingen of andere bijeenkomsten bieden wij ruime mogelijkheden, mits de groep groot genoeg is.

Rustige en mooie locatie in Delft

De omgeving en onze faciliteiten zijn ideaal om in alle rust te kunnen vergaderen, presenteren of op een andere manier samen te zijn. Wij beschikken over moderne presentatiemiddelen en kunnen u na afloop een heerlijke maaltijd voorschotelen. De inwendige mens wordt gedurende uw verblijf natuurlijk centraal gesteld en zal tot in de puntjes verzorgd worden.

Eenvoudig te bereiken en ruim voldoende parkeermogelijkheden

Onder Ons is zeer eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer stopt in de buurt en de afslag van de A4 zit om de hoek. Er zijn bij ons voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Culinaire invulling

Uiteraard is het ook mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst te voorzien van lekkere hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet. Neem een kijkje in onze menukaart die te vinden is op de Culinaire Invulling pagina.

Klanten over ons

by Désirée on Partycentrum Onder Ons
Fantastica

Afgelopen zondag 27 mei mocht ik mijn feest vieren bij Onder Ons. Diana, Anna, Jan, koks en iedereen... lees verder

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Contact

  • Kerkpolderweg 8
    2625 EB Delft

  • Tel: 015 - 256 9708

  • info@onderons.nl