Op zoek naar een mooie locatie in Delft voor uw feest of partij? Bij Onder Ons maken we er samen met u een fantastische dag van.

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren?

Of het nu gaat om een pensionering, een verjaardag, een jubileum of een afscheid, wij bieden zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden om uw dag tot een speciale gebeurtenis te maken.

Feestavonden

Uw feestavond tot in de puntjes verzorgd? Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bieden verschillende mogelijkheden; om u een indruk te geven: ontvangst op de rode loper door onze lakei. Een welkomstdrankje met een lekker hapje. Eventueel een smakelijk dinerbuffet gevolgd door een overdadig dessert opgeluisterd door onze dikke kok. Waarna het hoog tijd is om al die calorieën weer te verbranden op de dansvloer. Kiest u voor een DJ of een live band? Cabaret of een koor? Of toch een hoempapaband? Plek zat op ons podium.

Om u een indruk te geven kan een feestavond arrangement bestaan uit:

Ontvangst met koffie en gebak of een glaasje Prosecco of Champagne.
Een bittergarnituur van diverse rondes warme hapjes of een luxe hapjesassortiment (warme en koude hapjes) gedurende de avond.

Een mooie aanvulling kan zijn: een Spaans tapasbuffetje, een bordje saté of een zak patat.
Alles tegen een scherpe arrangementsprijs!

Het is natuurlijk ook mogelijk alleen een feestavond bij ons door te brengen zonder diner, maar wel compleet verzorgd met drank en kleine hapjes volgens uw wensen.

Drank tijdens feesten & partijen

Voor drank geldt een prijs van € 8,00 per persoon per uur. Daarbij maakt het niet uit wat u drinkt. De drankprijs is een gemiddelde voor frisdrank, zwak alcoholische dranken en buitenlands gedistilleerd. Prijswijzigingen voorbehouden.

Culinaire invulling

Een feest wordt toch pas echt gezellig met lekkere hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet? Neem een kijkje op de pagina Culinaire invulling.

Wij bieden u in overleg graag een scherpe all-in prijs aan voor uw feestavond!

Bruiloftsfeest

Mooie bruiloftlocatie

Onder Ons is een prachtige trouwlocatie in Delft (westland) voor uw bruiloftsfeest. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid

Feesten & Partijen

Feestje te vieren?

Heeft u reden voor een feestje? Een (kinder)verjaardag, pensionering of jubileum? Bij Onder Ons maken wij er samen met u en uw gasten een fantastisch verzorgd feest van.

Zakelijk

Zakelijke bijeenkomst?

Vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding? In de twee zalen van Onder Ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Culinaire Invulling

Culinaire Invulling

Onder Ons is een prachtige trouwlocatie in Delft (westland) voor uw bruiloftsfeest. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid

Activiteiten

Op zoek naar een activiteitslocatie?

Niets is zo gezellig als samen actief bezig zijn. Onder Ons biedt vele mogelijkheden voor een gezellig actief samenzijn.

Overige mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken

Een voetbalwedstrijd kijken met een groep vrienden? Een volksdansavond? Een kantkloscompetitie? Wat u bedenkt, proberen wij te verzorgen.

Adres: Kerkpolderweg 8, 2625 EB Delft
informatie aanvragen