Op zoek naar een mooie locatie in Delft voor uw feest of partij? Bij Onder Ons maken we er samen met u een fantastische dag van.

feesten en partijen

Heeft u iets te vieren?

Of het nu gaat om een pensionering, een verjaardag, een jubileum of een afscheid, wij bieden zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden om uw dag tot een speciale gebeurtenis te maken.

Feestavonden

Uw feestavond tot in de puntjes verzorgd? Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bieden verschillende mogelijkheden; om u een indruk te geven: ontvangst op de rode loper door onze lakei. Een welkomstdrankje met een lekker hapje. Eventueel een smakelijk dinerbuffet gevolgd door een overdadig dessert opgeluisterd door onze dikke kok. Waarna het hoog tijd is om al die calorieën weer te verbranden op de dansvloer. Kiest u voor een DJ of een live band? Cabaret of een koor? Of toch een hoempapaband? Plek zat op ons podium.

Om u een indruk te geven hebben wij een speciaal feestavondarrangement samengesteld dat bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie en gebak of een glaasje Prosecco of Champagne.
  • Een Van Dobben bittergarnituur of een luxe hapjesassortiment gedurende de avond.
  • Een avondbuffet; bijvoorbeeld een satébuffet of een Spaans tapasbuffet.

Alles tegen een scherpe arrangementsprijs!

Het is natuurlijk ook mogelijk alleen een feestavond bij ons door te brengen zonder diner, maar wel compleet verzorgd met drank en kleine hapjes volgens uw wensen.

Drank tijdens feesten & partijen

Voor drank geldt een prijs van € 6,00 per persoon per uur. Daarbij maakt het niet uit wat u drinkt. De drankprijs is een gemiddelde voor frisdrank, zwak alcoholische dranken en buitenlands gedistilleerd. Prijswijzigingen voorbehouden.

Culinaire invulling

Een feest wordt toch pas echt gezellig met lekkere hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet? Neem een kijkje in onze menukaart die te vinden is op de Culinaire Invulling pagina.

Wij bieden u in overleg graag een scherpe all-in prijs aan voor uw feestavond!

Klanten over ons

by Désirée on Partycentrum Onder Ons
Fantastica

Afgelopen zondag 27 mei mocht ik mijn feest vieren bij Onder Ons. Diana, Anna, Jan, koks en iedereen... lees verder

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Contact

  • Kerkpolderweg 8
    2625 EB Delft

  • Tel: 015 - 256 9708

  • info@onderons.nl