klanten over ons

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Partycentrum Onder Ons
Average rating:  
 7 reviews
by Désirée on Partycentrum Onder Ons
Fantastica

Afgelopen zondag 27 mei mocht ik mijn feest vieren bij Onder Ons. Diana, Anna, Jan, koks en iedereen die meegeholpen heeft enorm bedankt. Alles was goed verzorgd, het Italiaans buffet een doorslaand succes, de bediening top. Hartelijk dank en tot een volgende keer.

by Marian Vermeulen on Partycentrum Onder Ons
Fantastisch fest 60 jarige!

30 April mocht ik mijn 60ste verjaardag vieren. En wat een geweldig feestje. ik hoefde mij zelf geen zorgen te maken en niets te regelen. Jan, de koks en de bediening zorgde er voor dat alles tot in de puntjes geregeld was. TOP!! Het buffet, dessert, de bediening, geweldig.

Ik wil jullie daarom namens mijn man en mij nogmaals heel Hartelijk danken!

Peet en Marian

by Hospice Delft on Partycentrum Onder Ons
Bedankt!

Hulde voor Onder Ons!Mede dankzij de zeer gastvrije en smakelijke ontvangst was het mogelijk om alle vrijwilligers van het Hospice Delft en de VPTZ Delft op gepaste wijze te bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar!

by Fam Flaton on Partycentrum Onder Ons
Complimenten

Wij kregen veel complimenten van onze gasten op ons 40 jarig trouwfeest. Mooie locatie, de barbecue en de salades waren heel lekker.

by Fam. Simonis / Van Cappellen on Partycentrum Onder Ons
Familiereunie

Zondagmiddag 14 aeptember een gezellige famileireunie gehouden. Een geweldige locatie met vriendelijk en allert personeel. Heerlijke hapjes waarbij goed rekeing gehouden was met verschillende dieeten.

by fam. Oostenbrug on Partycentrum Onder Ons
Het was Super!!

Beste Jan,

Zaterdag 15 februari 2014 hebben wij de surpriseparty voor onze dochter bij jullie gevierd met een heerlijke brunch. Bedankt voor de geweldige verzorging van het vriendelijke personeel en de heerlijke buffetgerechten voor de volwassenen en zeker ook voor de kinderen. Iedereen was ook geweldig enthousiast.

Het was Super!!

Bedankt namens onze familie en vrienden, Greta Oostenbrug

by Arno on Partycentrum Onder Ons
Mooie locatie

Ik ben inmiddels een aantal keer bij Onder Ons over de vloer geweest. De ontvangst is altijd zeer hartelijk en de koffie staat altijd voor je klaar. Mooie locatie voor o.a. feesten of partijen.

Klanten over ons

by Désirée on Partycentrum Onder Ons
Fantastica

Afgelopen zondag 27 mei mocht ik mijn feest vieren bij Onder Ons. Diana, Anna, Jan, koks en iedereen... lees verder

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Contact

  • Kerkpolderweg 8
    2625 EB Delft

  • Tel: 015 - 256 9708

  • info@onderons.nl